Marisol salt høster

Håndhøstet havsalt

Marisol er beliggende ved Algarvekysten i Portugal, hvorfra de høster deres fine Flor de Sal salt  fra deres traditionelle saltbassiner i naturreservaterne Ria Formosa og Castro Marim. Marisol® Flor de Sal er det tynde og skinnende lag af krystalliseret flagesalt, som ligger sig som et skrøbeligt lag øverst på saltbassinet. Derfor er det nødvendigt for deres dygtige salthåndværkere at høste saltet på naturlig vis i hånden.

Fordi Marisol nægter at behandle deres salt med kunstige metoder, betyder det, at de er i naturens vold, når det gælder høst. Derfor varierer deres årlige samlede høst – aldrig deres salts kvalitet. Atlanterhavets proces fra saltvand til gourmetsalt er 100% naturlig i vores produkter.

Havsalt
til alle formål

Marisol sortiment

  • DeTAIL | GAVER | FRONT OF HOUSE
  • FOODSERVICE
  • PRODUCTION

FLOR DE SAL 200G

Doypack med lynlås

Materiale: bionedbrydeligt PE/PET Enheder: 18 stk

Yderemballage: pap

Produkt no. 3050


Certificeret af Certiplanet (PT-BIO-04) & NFC AppleK (kosher & vegan); produceret i henhold til IFS Food v.6 (higher level)

SAL TRADICIONAL 500g

Doypack med lynlås

Materiale: bionedbrydeligt PE/PET Enheder: 10 stk

Yderemballage: pap

Produkt no. 2603


Certificeret af Certiplanet (PT-BIO-04) & NFC AppleK (kosher & vegan); produceret i henhold til IFS Food v.6 (higher level)

FLOR DE SAL 100g

Doypack med lynlås

Materiale: papir, Bio PE

Enheder: 6 stk

Yderemballage: pap

Produkt no. 3001


Certificeret af Certiplanet (PT-BIO-04) & NFC AppleK (kosher & vegan); produceret i henhold til IFS Food v.6 (higher level)

TELLICHERYY peber, hel 100g

Doypack med lynlås

Materiale: papir, Bio PE

Enheder: 6 stk

Yderemballage: pap

Produkt no. 2583


Certificeret af Certiplanet (PT-BIO-04) & NFC AppleK (kosher & vegan); produceret i henhold til IFS Food v.6 (higher level)

TELLICHERYY peber, kværnet 70g

Doypack med lynlås

Materiale: papir, Bio PE

Enheder: 6 stk

Yderemballage: pap

Produkt no. 2582


Certificeret af Certiplanet (PT-BIO-04) & NFC AppleK (kosher & vegan); produceret i henhold til IFS Food v.6 (higher level)

FLOR DE SAL 250G

Stofpose foret med PP

Materiale: bionedbrydeligt PP Enheder: 14 stk

Yderemballage: pap

Produkt no. 3008


Certificeret af Certiplanet (PT-BIO-04) & NFC AppleK (kosher & vegan); produceret i henhold til IFS Food v.6 (higher level)

FLOR DE SAL 100G

Stofpose foret med PP

Materiale: bionedbrydeligt PP Enheder: 24 stk

Yderemballage: pap

Produkt no. 3010


Certificeret af Certiplanet (PT-BIO-04) & NFC AppleK (kosher & vegan); produceret i henhold til IFS Food v.6 (higher level)

SALTKAR 340/225G

Fineste flagesalt i håndlavet glaseret keramik krukke med låg. Fås i 2 størrelser

Enheder: 6 stk

Yderemballage: pap

Produkt no. 3112/3115


Certificeret af Certiplanet (PT-BIO-04) & NFC AppleK (kosher & vegan); produceret i henhold til IFS Food v.6 (higher level)

SALT & PEBERSÆT 100/70G

Håndlavet glaseret keramik krukke med låg og skeer. 100g Flos Salis og 70g Tellicherry peber.

Enheder: 6 stk

Yderemballage: pap

Produkt no. 3159


Certificeret af Certiplanet (PT-BIO-04) & NFC AppleK (kosher & vegan); produceret i henhold til IFS Food v.6 (higher level)

FLOS SALIS & OLEUM sæt

Fineste flagesalt i håndlavet  keramik krukke med låg. Kommer sammen med olieskål med rivejern til hvidløg.

Enheder: 12 stk

Yderemballage: pap

Produkt no. 3112/3115


Certificeret af Certiplanet (PT-BIO-04) & NFC AppleK (kosher & vegan); produceret i henhold til IFS Food v.6 (higher level)

OLEUM keramik

OLEUM er en keramikskål til at serverer olivenolie i. Den har indbygget "rivejern" til hvidløg.

Enheder: 6 stk

Yderemballage: pap

Produkt no. 3113

SKEER keramik

Glasserede skeer i håndlavet keramik. Er til servering af salt og peber og passer perfekt til salt & pebersættet.

Enheder: 6 stk

Yderemballage: pap

Produkt no. 0120/0121


Få tilsendt prisliste

Få tilsendt prisliste

Kokke der arbejder
med Marisol

Erik Pateman

"Sea to Sky Seasonings has chosen to use Marisol’s hand harvested sea salt as the base ingredient for our Amola Salts line for over 4 years now. Their commitment to quality coupled with excellent customer service and pricing has ensured the success of our award winning gourmet-seasoning salts."

President Sea to Sky Seasonings Inc , Vancouver BC, Canada

Nils Henkel

"Marisol’s Flor de Sal adds the perfect finishing touch to many of our creations. I love how easily the salt flakes crumble between the fingers when I’m working."

Pure Nature, ex-Two Michelin Star Chef at Restaurant Lerbach, Schlosshotel Lerbach, Germany

Ron Silver

"Marisol Sal Tradicional just tastes great and it makes our food taste great. The texture and salinity are far superior to commercial salt."

Founder and Chef; Bubby's Restaurants, New York/USA and Tokyo/Japan

Hans Neuner

"We create dishes using fresh ingredients and Marisol Flor de Sal is a truly natural flavour enhancer."

Two Michelin Star Chef at Algarve’s Vila Vita Parc Ocean Restaurant, Portugal

Michael Höpfl

"We use Marisol sea salts because of its natural taste and texture. We’ve come to rely on the high quality of these salts in our dishes."


Michelin Star Chef at Pauly Saal
,Berlin, Germany

Want to get in touch ?

Casper Rudnicki
CEO & Co-founder


+45 22 19 31 13